lauantai 19. marraskuuta 2011

Hyvin ehtii

Taas viikonloppu yrittää kiihdytellä kamalaa kyytiä ohi, mutta yritellään nyt jarrutella. Perjantaina huristelin töitten jälkeen Kasvattajalaan, kun Sohville oli varattu salonkiaika. Taru taikoikin meidän hipistä mukiinmenevän saukkosukkulan. Samalla juteltiin Sohvin 'pikkusiskosta', jonka toivotaan saapuvan laumamme jatkoksi ensi vuonna. Tarulla on mielenkiintoisia yhdistelmiä suunnitelmissa ja voisi olla vaikea valita, mutta onneksi tässä voin luottaa hyvin pitkälti Tarun näkemykseen, tietänee aika hyvin, mitä haen :) Samalla sain tietoa, mitä on odotettavissa Sohvin astutusten ja pennutusten osalta. Jännittävä vuosi siis tulossa.

Muutto uuteen kotiin on ensi perjantaina ja teettää jo puuhaa. Tänään muutettiin koiran ruokasäkit ja häkit yms. nykyisestä kellarista siistiin, valoisaan ja lämpimään varastoon. Mukava päästä asettelemaan kaikki paikalleen, kun kerrankin on tilaa. Muuttolaatikot tulee maanantaina, että tästä tämä vain kiihtyy. Mies kurtisteli eilen kulmiaan seinäkalenterimme edessä ja kyseli, että olenko kenties unohtanut, että ensi viikko on muuttoviikko. Kalenteriin on merkattu ma: agility, ke: agility, to: virikeluolasto, su: cairnien yhteislenkki. No, eipä ainakaan ehdi kaiken ohjelman keskellä stressata ehtiikö keittiö ennen muuttoa, riitttääkö tilatut muuttolaatikot etc :)

Sohvi vilisteli päivän tulevalla kotipihalla ja pääsi isäntäväen kantourakan jälkeen metsälenkille. Kotiin päästyään otti tirsat sängyssä eikä antanut minkään kolinan ja porinan häiritä kauneusuniaan, vaan kuorsasi menemään. Kunnes Mikko aloitti illallisen laiton yhtyedessä parmesanin raastamisen, silloin nähtiin mahtiloikka sängystä ja kiireinen kipitys keittiöön. Herranjestas sentään, juustonmurusia ei vaan voi vastustaa.

Huomenna taas muutetaan, mutta käydään sentään porukalla verijäljestämässä välissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti