torstai 30. kesäkuuta 2011

Taitava

Pakko hehkuttaa mukavia treenejä.

Sisämaahan kun ajoi, niin lämpötila sen kuin nousi, ja Hyvinkäällä paukutti kolmekymppiä. Mikäs sen mukavampaa kuin pujahtaa hyvin ilmastoituun halliin. Koiratkin pysyivät ihanan virkeinä koko treenin.

Aloitettiin meille vaikeimmalla eli A:n kontakteilla. Läpijuoksuksi ne helposti menee, mutta muutama viimeinen taisi mennä jo sinnepäin.

Seuraavaksi pituus. Meillähän on omissa cairn-treeneissä käytetty rimaa keskellä, jotta koira venyttäisi pituutta. Nyt ei sitten ollut ja silti Sohvi hyppäsi hienosti pituutta.

Väliajalla lähettelin koiraa U-putkeen kauempaa ja kauempaa. Voi äly ja väläys toi nassikka osaa jo irrota. Sinne jäin seisoskelemaan noin 4 metriä putkesta seisoskelemaan ja pelkällä käskyllä koira sinkosi eteen ja putkeen.

Ja loppuun U-putki, pituus ja pussi. Täysii ja suoraan, koira ei kallistu millään suuntaan minua kohti, vaan pitää rohkeasti etäisyyttä. Palkka tuli targetilta, mikä lienee lisännyt suoraviivaista menoa.

Yes, tästä on kiva lähteä lomalle. Ensin vähän maastopyöräilyä Tahkolla ja sitten Häkärinteille mökkeilemään ja vaeltamaan. Onneksi on luvattu viileämpää lomasäätä, minun suosikkini :)

Palaan Lomalta, jos yhteydet toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti