perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannus

Tänään, Juhannusaattona viettettiin kolmatta tuntia agitiimin kanssa niin kentällä kuin lenkillä. Minttu järjesti treenin Ojangon ulkokentällä. Mukaan säntäsivät Sanna ja Alli, Suvi ja Lempi & Hertta, minä ja Sohvi sekä Minttu ja Paavo & Rico.

Olimme arponeet ulko- ja sisähallin välillä ja onneksi päädyimme ulos, sillä aurinkohan siellä sitten paistoi. Ratana hyppy, puomi, hyppy, U-putki, okseri, pituus ja muuri. Ja sama toiseen suuntaan. Kaikki selvittivät radan enemmän tai vähemmän putkeen. Stipluja meillä ei lasketa, mutta toki yritetään niitä korjailla. Minttu murisi meille jotain minun hitaudestani.. Sohvi tiputti radalla alkuun muurin, kun katsoi hypätessään minua, mutta rauhoittui loppua kohden hyppäämään muurin puhtaasti.

Suuri edistys oli pituus, joka oli monelle meidän cairneista ollut aiemmin ongelma. Koirat ottivat pituusesteistä aiemmissa treeneissä helposti vauhtia eli koskettivat estettä. Nyt kahden pituusesteen väliin viritettiin hyppypuomi, jollon koirat lähtivät ylittämään sitä ja venyttivät pituuden hienosti. Kaikki menivät pituuden tänään virheittä.

Omina harkkoina pussia yhdistettynä hyppyyn ja A-esteeseen. Keppeja, putkea... Treenin jälkeen lenkki lähimetsässä, ja meidän koiran loppupäivä kului hyvin hyvin rauhallisissa merkeissä Juhannus-piknikillä koisaten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti