keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pariagility

Tänään Sohvilla ja Topilla oli yhteiset agitreenit. Ja tietysti unohdin sen kameran, argh.
Keskittyminen oli kovilla, kun koirat olivat toisistaan niin innoissaan. Mutta yllättävän hyvin jaksoivat omalla vuorolla keskittyä esteisiin (tai ehkä paremminkin palkkioihin, joita esteiden suorittaminen tarjosi). Treeneissä pidimme koirat erillään, ja pääsivät sitten treenin jälkeen lenkkeilemään ja leikkimään yhdessä.

Treeniryhmä oli ihanan pieni, vain kolme koiraa. Joten ehdimme käydä liudan esteitä läpi: pöytä, putki, pussi, A, kepit, puomi, rengas ja este. Lopuksi rata, jossa koira vapaana ja suoritettavana "vaativa" suora: kaksi estettä ja putki =) Sohvi oli älyttömän hyvä, parempi kuin koskaan ennen. Ja minä kun luulin, että koira on unohtanut jo kaikki. Mutta päin vastoin, pieni tauko ja terrieri oli prosessoinut asiat hienosti. Sohvi uskalsi A:n ensimmäistä kertaa ilman apuja ja puomikin meni aika reippaasti, vaikka ylhäällä vähän huimaakin. Parasta oli nähdä, että radalla koira taisi ensimmäistä kertaa älytä jatkumon esteeltä toiselle. Malttoi alussa odottaa lähtökäskyä, loikki esteet ja putkeen ohjauskin onnistui edellistä kertaa paremmin.

Topi oli myös toosi hyvä. Vähän nämä molemmat siskokset sähläsähläävät noilla esteillä, ja jos omistajatkin menevät siihen häsläykseen mukaan, niin on se välillä sen näköistäkin, Mutta kunhan on kivaa kaikilla. Ja mielummin sitä häslää innostuneen koiran kanssa kuin maanittelee halutonta tai arkaa koiraa.

Tästä on hienoa jatkaa jatkokurssille. Loppuun muutama puhelimella napattu kuva. Kiitos Linda!

Puomilla treenataan turvallisesti. Vähän empien ylös.
Ja vauhdilla alas.
Radalle valmistautuminen. Olen kovasti ylpeä,
että koira malttoi odottaa paikallaan, kunnes sai luvalla startata.
Rata tehty. Näytän tämän, koska kuvassa opettaja taputtaa suorituksellemme!
Noo, kannustava opettajamme kyllä taisi taputtaa ihan kaikkien suorituksille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti