torstai 3. helmikuuta 2011

Melkoisen terve

Suosikki eläinlääkärimme Paavo Mevetistä antoi Sohville kutakuinkin terveen paperit eilisellä kontrollikäynnillä. Kohtu näytti aivan priimalta, joten sterilointihuolet voi toivottavasti hetkeksi unohtaa. Veriarvot olivat edelleen hippasen kohollaan, mutta soluerottelu osoitti kyseessä olevan enemmän hormonaalinen kuin tulehduksellinen nousu. Nyt syömme vielä ab-kuurin loppuun, elämme normaalia koiranelämää ja sitten käymme vielä kk päästä kontrolloimassa tuon verenkuvan.

Ultrahan ei varmasti satu pätkääkään, mutta Sohvi inhoaa syvästi, kun se kellistetään toimenpidettä varten selälleen. Tapitti minua ja hoitajaa kysyvänsyyttävästi koko toimenpiteen ajan. Ultran ja verinäytteen jälkeen odotellessa labratuloksia syöttelin koiralle herkkuja tutkimuspöydällä ja Sohvi rentoutui vähitellen ja alkoi kiinnostuneena seurailemaan muita käytävällä kulkevia koiria. Paitsi aina, kun huoneen ovelle ilmaantui joko Paavo tai kyseinen hoitaja, niin pisti heti pään kainalooni. Ihana pupu pää pensaassa =)

Juhlistimme terveen papereita lenkillä Topi-veljen kanssa. Vesiräntää satoi, mutta se ei haitannut ketään. Ensi viikolla agitreenit velipojan kanssa. Jos sais vaikka muutama kuvan otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti