torstai 8. heinäkuuta 2010

Voihan varas

Miksiköhän useista koirista on riemukasta leikkiä *varastaa* ihmisasusteita. Sohvin ehdoton ykkönen on nuo varvastossut, jos ne jää eteisen lattialle. Kantaa ne yksitellen ylpeydestä pakahtuen koppaansa. Tänään pyykkikasasta lähti myös teepparit koiran matkaan. Ja ulkona kävyt ovat kivoja, kantaa niitä tuohon rappukäytävään.

Sisäsiisteysaste oli eilen 100%, mutta vaatii isäntäparilta paljon työtä. Eteisessä odottaa aina lähtövalmiina pissatussetti (kengät, avaimet, panta ja talutin, kakkapussi ja palkkanami) välillä lähdetään nimittäin aika nopsasti, että ehditään. Joskus joudun rappukäytävässä tarkastamaan, että tulihan itselleni vaatteet päälle ;)

Eilinen lyhyt autoreissu meni hienosti. Häkki oli jo tuttujuttu. Ensin hieman kyllästytti häkissä kököttäminen ja kiipeili häkin seinillä, mutta kun ignoorasimme, niin pötkähti makoilemaan. Kävimme autoreissulla uudessa metsässä nuuskuttamassa. Reissun jälkeen kotona söi ruokakipponsa tyhjäksi ja nuukahti.

Yöt meillä on ihan superia. Mies ja koira koisaavat, ja minä välillä heräilen miettimään, että pitääkö jo mennä ulos. Eli emännän totuttamisessa nukkumaan tässä näyttää olevan suurin työ.

Tänään meillä on leppoisa päivä. Kuumalla leikitään enempi sisällä. Yksinoloaikoja vähän pidennellään, ja yritän päästä käymään jo kaupassa. Polkupyöräileviin ihmisiin me jo vähän tutustuttiin aamulla, kun saatoimme miehen matkalle töihin. Illalla menemme vastaan. Terriereille tyypilliseen tapaan nuo ohi suhahtavat pyörät ovat jotain älyttömän kiinnostavaa. Siedätyshoitoa siis tulossa.

Kuva eiliseltä automatkalta.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti