perjantai 9. heinäkuuta 2010

Sisko ja sen veli

Voi onni ja autuus. Sohvin veli, Topi tuli tänään leikkimään. Tunti iloista hyörinää ja pyörinää, ja voiman mittelöitä. Riistä siskolta/veljeltä keppi oli myös suosittu osuus. Vaanimis- ja takaa-ajoleikeistä puhumattakaan. Pennut nauttivat selvästi keskinäisistä leikeistä. Johtajuus taisi mennä puoliksi, Topi on isompi ja vahvempi, mutta siskonsa piti sisukkaasti puolensa ja hieman ketterämpänä pärjäsi hyvin leikeissä. Kuvaaja ei pysynyt lähellekään kyydissä...

Ja me omistajat saimme vaihtaa kuulumiset, ja huomata lohduttavan monen havainnon olevan yhteisiä molemmissa koiraperheissä. Suurkiitos vielä kertaalleen Topin perheelle tervetulleesta seurasta sekä Sohville että Sohvin emännälle! Näitä täytyy järjestää lisää!

Nyt kotona on sikeästi nukkuva, onnellinen pentu.

Tunnetaaks me?

Pallomainen muodostelma koostuu kahdesta koirasta. Sisko kurnuttaa alla olevaa veljeänsä.

Älä kuule käy. Topin voimannäyte.

Juomapisteellä

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellenne. Oli mahtavaa katsella sisarusten leikkiä! Topi ei meinannut pysyä hereillä kotimatkalla, söi kotona ruokansa ja nukkui sikeästi seuraavat parisen tuntia. Teki molemmille varmasti niin hyvää. Ensi viikolla otetaan uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Voi näitä ihanuuksia! On tosi hienoa, että sisarukset voivat olla tekemisissä jatkossakin. halit ja rapsutukset kummallekin.

    VastaaPoista