keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Rokotus

Tänään käytiin hakemassa ensimmäinen rokotus penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta sekä adeno- ja parainfluenssavirusten aiheuttamia hengitystieinfektioita vastaan. Samalla Eläinlääkäriasema Mevetin eläinlääkäri tutki Sohvin päällisin puolin ja totesi tytön kaikin puolin terveeksi. Ja totesi vielä pennun olevan oikein sopivan painoinen (3,1 kg). Vähän voisi olla jopa varaa lisätä ruokaa.

Itse rokotuksen aikana Sohvia kiinnosti hoitajan tarjoamat herkut eikä tuntunut huomaavan rokotusta lainkaan. Oli muutenkin oikein reipas Tyttö eikä juurikaan jännittänyt. Emännän kasvot noissa kuvissa punottaa jännityksestä enemmän...

Ja uusi aika tehosterokotukseen tilattiin samantien. Ja passi me hankitaan myös, mutta sen saa vasta, kun rabiesrokotus on saatu. Meillä olisi joskus tulevaisuudessa haaveena lähteä käymään rodun kotiseudulla Skotlannissa.

Niin, ja siru me skannattiin myös. Oli Kasvattaja laittanut oikean koiran matkaamme!

Mitään oireiluja ei ole rokotuksen jäljiltä havaittu. Kotiuduttuaan koira söi hyvin, leikki hetken ja sitten painui unilleen reissun jäljiltä. Tämä ilta otetaan kuitenkin rauhallisesti. Ja luetaan uutta Cairn-lehteä, joka tuli postissa!

mmm, mitäs herkkuja nämä ovat... ai mikä piikki muka?

hohoijaa, mitäs me vielä täällä patsastellaan (ell esitteli eri loishäätömahdollisuuksia)

Mikon kyydissä kotiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti