torstai 15. heinäkuuta 2010

Matkalla

Tänä aamuna satoi ja ilma oli ihanan raikas. Joten me pakkasimme kimpsut ja kampsut, ja lähdimme matkalle. Matkustimme ensin junalla huikean 2 minuutin matkan Käpylästä Oulunkylään. Koiravaunut oli selkeästi merkitty ja juna oli mukavan tyhjä. Sohvi oli junassa sylissä, mutta laiturialueella tepasteli tosi reippaasti. Ja kaikkia ihmisiä olisi pitänyt päästä tervehtimään. Sohvi saa aina paljon ihastelijoita missä liikummekin. Yllättävän paljon nuoret miehet tulevat juttelemaan ja koiraa rapsuttamaan. Mikäs sen mukavampaa ;)


Oulunkylässä etsimme lähimmän bussipysäkin ja huristelimme bussilla takaisin kotikonnuille. Eikä niin mitään ongelmia. Pentu on hirveän reipas, ja suhtautuu hyvin mutkattomasti kaikkeen uuteen. Yhtenä esimerkkinä voi mainita tottumisen erilaisiin alustoihin. Meillä on lähistöllä ammattikoulu, jonka ympärillä on iso, varjoisa puisto, jossa käymme leikkimässä. Sohvi käy välillä kurkkimassa itseään koulun heijastavista lasiovista. Ovien edessä on karkeaa ritilää, joka ei varmasti tunnu kovin miellyttävältä tassujen alla. Olin varma, että koira pysähtyy siihen, mutta tämä tyllerö niitä ensimmäisen kerran tuijotti, tuhahti ja käveli yli. Nyt kaikenlaiset ritilät menee mennen tullen.

Kannan muuten näin lämpimillä säillä koiralla mukana juomapulloa, ja Sohvi juo jo suoraan juomapullon suuttimesta taimikäsenytonkaan. Opetin tämän heti alkuun, niin aina ei tarvitse olla erillistä juomakippoa mukana.

Tämän maailmanvaltauksen jälkeen kotona vedelläänkin nyt makoisasti hirsiä. Loppupäivä me ottaankin lungisti ja kerätään voimia. Huomenna nimittäin tulee Topi leikkimään, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti