perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesärientoja

Keskiviikkona saatiin seuratreeneihin mukava lisä, kun Kuje-neiti pääsi Sohvi-mummun jalanjäljille agilitykentälle. Pieni osoitti lupaavia putkihullun elkeitä. Kesti hienosti häiriötä muilta kentiltä ja erityisesti sivustalta, jossa isovanhempansa karjui luokattoman paljon ohjeistusta runsaalla kiroilulla höystettynä. Kuje jatkaa agilityharjoittelia pian alkavassa alkeisryhmässä.

Treeniseuralaiset.

Eilen tehtiin oman koulutusryhmän kanssa varsin kinkkistä A. Saviojan 2 lk rataharjoitusta. Alun hankalalta tuntuneesta muurilla käännöksestä selvittiin hyvin, mutta esteet 10 ja 15 tuottivat enemmänkin päänvaivaa.




Kesä on ollut niin hieno. Välillä toki satelee, mutta lämpötila on keikkunut mukavissa treenilämpötiloissa. Harvoin sitä ratatreenejä on päästy heinäkuussa luukuttamaan. Miilaik.

Muuten meillä viihdytään pihalla. Tässä ylläripylläri-purkkien kanssa. Meillä kierrätettävät maitopurkit läpikäyvät ekologisen silppurin ennen päätymistään pahvinkeräykseen.


Tänään karvanopat pääsevät mukaan tallille ja heppalenkille. Ja ensi viikolla aletaankin jo pakkaamaan lomareissulle. Riisitunturi soikoon, täältä tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti