sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vähän niinko lomalla

Täällä me nyt ollaan, lomalla. Eka Viitasaarelle tilamajoitukseen. Pystykorva oli vastassa, kun autonoven avasi. Hulppea mökki, hulppea lihakarja naapurissa, virtaava koski helisi vieressä. Pystykorva paimensi karjaa, Sohvi oli täpöillä mukana, Poota huimasi iso karjalauma. Eräopasisännällä ja Mikolla riitti juttua. Yrittivät ehdottaa yhden lehmän ostamista, saa valita ja lihat kannetaan renssattuna ja vakuumissa kotiin. Eih kyllä onnistuisi, mutta lemmikiksikin olisi kuulema saanut ostaa ;)



Sieltä posotettiin tänne Syötteelle. Mikko ajoi kilpaa maastopyörää vesisateessa metsässä, ja me tytöissä kannustettiin. Hyvin se taas veti, vaikka rapaa oli kulmakarvoja myöten. Sää on tuota kisapäivän kosteahkoa säätä lukuunottamatta hellinyt. Noin 15 astetta lämpöä, puolipilvistä ja pieni tuuli. Eikä hyttysiä. Aijai, kyllä kelpaa.





Meitsi on juossut ja joogannut (sadepäivän parasta puuhaa), lukenut tänne raahaamiani lehtiä ja pokkareita. Tänään käytiin koko joukkio polkujuoksemassa ja vaeltamassa Pytkynharjun kierros (12 km). Poo irrotti yhden poron, mutta kääntyi yllättävän nopeasti takaisin. Hyvin jaksoivat ja saivat palkkikoksi ehdan grillimakkaran naiseen.







 

Ihanaa elokuuta, mun ihan suosikkikuukauteni yhdessä syyskuun ja lokakuun kanssa. Me jatketaan pian pikkaisen vielä pohjoisemmaksi, mutta ensin pitää huiputtaa Pyhitys, lukea pokkari loppuun ja maistella punaviiniä villasukissa terassilla. Niin ja suunnitella osallistumista ensi vuoden Kunkkareihin, nyt on vain seurattu viestiliikennetä Joensuusta. Ensi vuonna niin Turussa mukana. Mutta nyt ne Heipat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti