tiistai 5. toukokuuta 2015

5 vuotta

Elämäni koira, suurensuuri persoona, raivoriitta ja ihana Madam-Sohvi viettää tänään syntymäpäiväänsä. Onnittelut niin Söhvelöiselle kuin Topivelille sekä muille pentueen jäbille. Toivottavasti kaikki voivat paksusti. Tai ainakin meillä voidaan, ja pientä painontarkkailua onkin tiedossa, kun kisakausi on käynnistynyt..

Päivä koostui tunnin aamulenkistä metsässä, makoisista päiväunista ja illan kovista agilitytreeneistä. Jenna piiskasi ohjaajan armotta epämukavuusalueelle, ja sitten vain juostiin, kunnes happi loppui. Ette usko, kun näette radan, mutta kahdessa pätkässä tuokin taisteltiin nollalla läpi. Päivä päätetään ydinluihin ja pitkiin yöuniin.

Viikonloppuna pikku-Poo kävi juoksemassa Lägin kisoissa kolme ihan näpsäkkää vitosenrataa (virheet vaikealta takaaleikkaukselta, vaikeasta keppikulmasta, jonne menin käsin sohimaan sekä putki-puomierottelusta), sijoitukset 1., 3. ja ynnämuut. Oma ohjaus omalla tasollaan vasta vikalla radalla, jolla olin jo sopivan puhki enkä jaksanut jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti