keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kauden avaus

Ekat cairnryhmän agitreenit takana. Treeniseurana tänään Topi ja Linda, Suvi ja Lempi, Sanna ja Alli sekä vierailevina tähtinä Mintun äiti ja Pete. Ja opena hääri tietysti Minttu itse. Oli muuten ope suorastaan tiukkana tänään :)

Yllättävän hyvin nuo koirulit muistivat, mikä on homman juju. Alkuun testattiin pari hyppyä ja putki. Sen jälkeen rata, jossa U-putket päissä ja kaksi hyppyä molemmilla sivuilla. Sitten vain ympyrää läpi vähän ohjauspuolia vaihdellen. Tämäkin meni kaikilla aivan ärinomaisesti. Odotellessa kaikki treenailivat keppejä. Siinä sitten olikin tyyliä ja tyyliä. Tuntuu kaukaiselta ajatukselta, että kepit joskus menisivät ilman, että nami kulkee kuonossa kiinni.

Sitten palattiin radalle, mutta nyt rataa vaikeutettiin niin, että jouduin putken jälkeen vetämään koiran eri hypylle kuin mikä nökötti putken edessä. Alkuunhan se meni metsään että heilahti ja koira paineli kutsustani huolimatta tuhatta ja sataa edessä olevan esteen. Harjoituksella koira saatiin putken suulta suuntaamaan luokseni ja oikealle esteelle, mutta ei se vielä kovin sulavaa liikehdintää ollut kummaltakaan. Hassua, miten nopeasti huomaan turhautuvani, kun emme onnistu heti. Pöhkö minä. Sohvi kuitenkin osaa jo paljon ja oppii supernopeasti. Harjoitellaan uudet asiat ajan kanssa eikä hötkyillä.

Kotiläksyksi sain lisäksi välipalkkauksen muistamisen hankalissa kohdissa, se kun tuppaa unohtumaan kun edetään vauhdikkaasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti