maanantai 22. elokuuta 2011

Kahlaajat

Kahlaukset jatkuivat Kalajoen hiekkasärkillä. Upotimme jalat/tassut lämpimään hiekkaan/mereen ja olimme jälleen kerran ainoat horisonttia myöten. Päätimme jäädä tänne, ikuisesti, lomalle, elokuussa. Illalla luin hotellilla lehdestä, että tänään on maanantai. Lupaan syksyllä maanantai-iltapäivien pitenevissä palavereissä palata mielessäni tänne.








3 kommenttia:

  1. Terveisiä Lapinjärveltä Alma-Äidiltä! (Prankster's Lovely Lines) Ihana nähdä että Sohvi on saanut noin hyvän kodin itselleen :) Jäämme seuraamaan Sohvin touhuja.
    T: Pauline & Alma

    VastaaPoista
  2. Moi Pauline & Alma,

    kiva, kun kävitte. Sohvi on perheensä silmäterä ja melkoinen persoona, osa rinsessaa ja osa saalistajaa. Aamu-uninen joka paikkaan sopeutuva agilityradalla kuumeneva ja näyttelykehässä haukotteleva pieni karvakorva.

    Olisi kiva joskus tavata mammaansa! Ehdottelinkin Tarulle S-pentueen tapaamista, jonne tietysti Alma-mamma ja Remu-pappa pitäisi saada.

    Ihanaa syksynodotusta teidän pesueelle!

    Terv.
    Anne ja Söhveli

    VastaaPoista
  3. Heippa!

    Kuullostaisi kivalta saattaa perhe taas hetkeksi kasaan :) Alma näkikin viikonloppuna Kouvolan näyttelyissä Riku poikansa. Alma osallistuu mielellään pentueensa tapaamiseen, kunhan vaan päivästä sovitaan. Taru varmaan voisi ilmoitella jos päätätte joskus pitää tapaamisen. :)

    T: Pauline & Alma

    VastaaPoista