maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kotoilua

Rauhallista. Kevättä. Koirat viihtyvät pihalla ja ovat nyt tervehtineet kaikki naapurit, ainoat rajanaapurit rapsuttelevat koiria aidalla. Poo toteutti itsään eilen kaivelemalla ikuisuuden hiiriä (tms)lumen alta, loikki ja hyökkäili ja taas kaivoi, melkien kuulin hiiriherran kiroilun sen kipittäessä pidemmälle. Sohvi istuu auringossa terassilla ja päivystää valtakuntaansa, saattaa kommentoida matalalla murahduksella maailman menoa, käy välillä tarkastamassa Popparin puuhia ja palaa päivystyspaikalleen.


Aloitimme kesäloman suunnittelun, joka on tänä vuonna syksymmällä toteutettava reissu pohjoiseen. Söhvelöisen kuntoutumisen mukaan tehdään sitten lähempänä tarkemmat vaellussuunnitelmat. Jo keskikesälle on lyhyempiä reissuja tiedossa, jos jalka kestää. Syksyllä suuntaamme Kilpisjärvelle.


Perjantain agikoulutuksen loppukuva lähetettiin piristämään kipeänä ollutta ryhmäläistä. Koutsi ja reippaat ryhmäläiset sekä iki-ihana ikiliikkuja Aini. Onpa ollut tosi kiva ryhmä, joten olen nyt kevään sijaistamassa. Ilo tehdä agilityä näiden kanssa.



 Uusi koto järjestyy edelleen, viimein vuorossa myös koiraromppeet.
Käytiin me lenkkeilemässäkin. Lauantaina Viikin pelloilla, kun haettiin parit linnunpöntöt tontille. Ja sunnuntaina Myllykosken pauhuissa. Sohvi tekee nyt noin 30-45min kävelylenkin kerran päivässä ja loput lyhyempinä tai pihalla hengaten.
Tinttipönttö ja kottarais/pajulintupönttö. Ruokinta-automaatti hankittiin jo seuraavaa talvea odottamaan. Pöntöt asennetaan pihapiirin ulkopuolelle lähimetsikköön, josta voimme seurata pesueita, mutta ilman pelkoa, että koirat laajentavat barffaustaan itsenäisesti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti