lauantai 15. tammikuuta 2011

Kaikkien rotujen pentunäyttely Lohja 15.1.2011

Tänään koitti se ensimmäinen oikea näyttely. Matkaan lähdettiin yhdessä Topi-veljen kanssa. Näyttelypaikkana oli Lohjan Showlink Areena, joka osoittautui suhteellisen ahtaaksi näyttelypaikaksi ja kuhisi väkeä saapuessamme. Onneksi löysimme sivummalta vähän rauhallisemman paikan, jonne asettauduimme. Koirat eivät hyörinästä olleet moksiskaan.

Jännitys yltyi pieneksi paniikiksi ennen kehään menoa. Kaikki muut kisakumppanit näyttivät jotenkin niin paljon hienommilta, ja esittäjät huokuivat itsevarmuutta. Mutta eikun tulta päin. Topi liikkui tänään mielestäni tosi hyvin, pirteästi, mutta hallitusti. Hyvä Linda, erinomaista luotsaamista. Tulos PEN4.

Sohvista kehässä oli taas vähän tylsää, varsinkin jos seisottiin paikoillaan. Tylsyyden keskellä häntäkään ei tahdo pysyä ylhäällä. Myös maton tuoksut kiinnostivat aivan hurjasti. Onneksi pöytä sujui jo paremmin, koira seisoo jo suht normaalisti eikä pakita tuomarin tutkiessa. Vähän vielä nojaa minua kohti. Tulos PEN3 KP. Tuo kunniapalkinto oli kyllä yllätys.

Tuomarina meillä oli tuomarivaihdoksen vuoksi Päivi Eerola. Oli erittäin miellyttävä tuomari, joka handlasi nätisti pennut pöydällä, oli ystävällinen ja kannustava.

Topi (Prankster's Sand Storm):
Miellyttävä käytös. Etuasentoiset lavat. Säkä saisi olla korostuneempi. Keskivahva luusto. Hyvin ilmeikäs pää. Melko tasapainoiset kulmaukset ja liikkeet. Reisi saisi olla leveämpi. Hyvä karvanlaatu. Leveät etuliikkeet. Miellyttävä käytös. Reipas esiintyminen.

Sohvi (Prankster's Star Sapphire):
Miellyttävä käytös. Hyvin ilmeikäs narttumainen pää. Voisi olla ryhdikkäämpi, hieman painunut ylälinja. Erinomainen karvanlaatu. Melko tasapainoinen liikunta. Parempi liikkuessa kuin seistessä. Esitetään edukseen.

Topi ja Topin kilpakumppanit.
Topin reipasta kehämenoa.
Sohvi ja Sohvin kilpakumppanit.
Ympäri ja...
...ämpäri.
Pöydällä.

Arvioitavana.

Ylläripylläri.

Kiitos P taas kerran kuvaamisesta, ja siitä, että pysyt tyynenä, kun daamit alkavat panikoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti