tiistai 19. lokakuuta 2010

Myydään vähän käytetty aktivointilelu :)

Ostin joskus muinoin Nina Ottossonin aktivointilelun alennusmyynneistä. Kyseessä on Dog Fighter lautapeli, joka on tähän asti saanut odotellut pennun kasvamista.


Tänään lelu otettiin esiin ja se esiteltiin koiralle. Ajateltiin lelun tarjoavan mukavan pähkinän koiralle pureskeltavaksi. Sohvi innostuikin lautapelistä kovasti. Ja ratkaisi koko pelin noin 30 sekunnissa meidän seuratessa hölmistyneinä vieressä. Seuraavaan kierokseen ei mennyt sitäkään, palikat siirreltiin ja nosteltiin sujuvasti ja rivakkaan tahtiin syrjään ja naposteltiin namit alta. Öh.





Oiskos jollain käyttöä?

4 kommenttia:

  1. Olisin kiinnostunut, mikä hinta?

    VastaaPoista
  2. Taidan kuitenkin säästää pelin tulevalle pennulle, jos se ei olisi tuollainen neropatti :)

    Olemme kaveriporukassa kierrättäneet pelejä sekä olen lisäksi vuokrannut pelejä koirakouluista yms. Halpa tapa testata, mikä toimii ja mikä ei.

    Terv.
    Anne

    VastaaPoista
  3. Hei, onko sinulla tämä vielä myynnissä? Minkä hintainen? Meilläkin on cairnterrieri ja ovat kyllä parhaimpia. :) Olisin liittynyt lukijaksi, mutta ei ollut sellaista namiskaa. Pistän kuitenkin sivun talteen ja yritän muistaan käydä kurkkimassa kuulumisia.

    VastaaPoista
  4. Hei Pelaguu,

    peli on kyllä edelleen meillä käytössä. Silloin tällöin pääsevät koirulit sitä pelailemaan. Popparilla sentään kestää hetki kauemmin kuin tuolla älykkö-Mamsellilla.

    Kiva, että kävit! Pitänee käydä kurkkimassa teidänkin sivuilla :)

    T. Anne T

    VastaaPoista