tiistai 11. huhtikuuta 2017

Hillevi somettaa

Kaikki on kauhean hyvin. Hillepille on loikannut laumaan ja oppinut meidän arkeen. Aamuisin me herätään muita aikaisemmin ja Hoo käy pihalla pissalla. Sen jälkeen me möngitään takaisin sänkyyn ja Hille nukkuu kainalossani vielä hetken, kunnes kello soi. Aamulenkin pentu tekee muiden mukana lähimetsässä, mutta kulkee aina vapaana tai sylissäni. Sitten me syödään ja leikitään ja rampataan pihalla.

Sitten seuraa Hiltsusta päivän tylsin osuus eli Mamma lähtee töihin. Itkee edelleen perääni, mutta rauhoittuu koko ajan nopsemmin. Onneksi näitä päiviä ei ole kuin pari viikossa, loput päivät teen töitä kotona ja Hilde nukkuu jaloissani.

Päivälenkki mietitään erilaisiin paikkoihin, metsästä kaupunkiin. Yritetään kaydä erilaisissa paikoissa ja tavata mahd paljon uusia ihmisiä. Joskus tämä käynti on agilityhalliin tai tallille. Erilaisia koirakavereita yritetään mahduttaa melkein joka päivään

Kotona naksutellaan ja opitaan uutta ja kertaillaan vanhaa. Ja leikitään koirien kesken. Poon kanssa juostaan ulkona ja Sohvin kanssa painitaan sisällä.

Sisäsiisteys hämmästyttävän hyvällä tolalla. Useampia täysin sisäsiistejä päiviä on jo vaikka kuinka monta. Toki näen asian eteen aika tavalla vaivaa.

Pentu on ihana, mutta kyllähän tämä pentuvaihe on aika työlästä. Mutta nyt jos koskaan tämä vaivannäkö tulee nähdä. Hillevi siirtyykin täältä blogista somen puolelle eli yksityiskohtaisemmat puuhat löytyvät jatkossa FB:stä eli täältä!

Ihanaa pääsiäisviikonloppua. Ollaan ihan pupuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti