maanantai 28. joulukuuta 2015

Taajamasta metsään

Joulun leikit ja löhöämisen katkaisi Tapanin taajamahakutreenit, jotka järkättiin tällä kertaa Keravan Klondykeen. Kirpakassa talvisäässä tehtiin hakuja tehdasrakennuksen ympärillä, ja hyvin oli homma rekuilla hallussa. Hyvin etsivät, innostuvat löydöistään ja Sohvi haukkuukin jo aika hyvin. Seuraavaksi aletaan jättää maalimiehen apuja ilmaisuun pois. Turhauma (maalimies puussa) irrotti haukun jo ilman erillistä kehotusta. Pikku-Poo etsii ehkä vieläkin systemaattisemmin, ilmaista se ei osaa, paitsi kiipeämällä maalimiehen syliin (hyppäsi sinne puuhun...). Noi hakutreenit on kyllä ehkä makeinta tekemistä koirien kanssa mitä tiedän.

Eilen ajettiin Nuuksioon asti vetämään cairnien vuoden viimoinen yhteislenkki. Aurinkoa riitti koko kahden tunnin ajaksi, joka Korpinkierroksella kului. Mukana oli muun muassa 15-vuotias Mummeli Minttu, joka töpötteli tossuissaan koko kierroksen läpi. Aikas ihana Mummu.


Vuosi aloitetaan seuranvaihdolla, treenisuunnitelmilla ja hieronnalla. Toivotaan vuodenvaihteeseen mahdollisimman paljon iloa ja yhdessäoloa ja mahdollisimman vähän raketteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti