maanantai 14. joulukuuta 2015

Hei, me lennetään

Istun koneessa pilvienpäällä matkalla kotiin. Ihana nähdä rekkuja ja hevosta. Mies jatkaa suoraan työmatkalle, joten ensi viikko pyöritetään karusellia ominvoimin. Ihanihankohta on Joulu.

Oma kodin myynti vahvistui, kun Lontooseen kiiri tieto, että ostotarkastus oli mennyt kirkkaasti läpi. Hirveän haikeaa, Pikku-Poon lapsuudenkoti, jonne pentu kannettiin lumimyrskyssä ensimmäisen kerran ja jonka se otti kodikseen heti. Sohvin pieni piha, jonka tarvittaessa kuulivat ohikulkijatkin. Piha, jonne Kuje oppi pyytämään, kun oli meillä hoidossa ja opetteli sisäsiistiksi. Sinne on erinäinen kasa luita haudattu, jotka tosin on jo kaivettu esiinkin ja nautittu suurina, muhevina herkkuina. Ihana koti odottaa tulevia omistajiaan. 

Mutta nyt kuonot kohti uusia tuulia. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin karvakorvia odottaa ISO piha, josta osa on metsää. Aidataan melkein koka hehtaari, että on sitten lääniä mellastaa. Koti, jonka melkein kaikista ikkunoista näkee koirankorkeudelta ulos ja terassi, jossa notkua, kun muut jo haluavat sisälle. Ja vallan kiva kesäkeittiö, jossa kokin lähin assistentti voi herkeämättä päivystää. Mutta ensin pitää tarkastaa uuden kotimme kunto perustuksia myöten eli kuntotarkastusta ohjelmassa ensi viikolla...

Uuden mahdollisen kodin lähiseuroihin olen laittanut alustavaa kyselyä, ja kivasti saanut vastauksiakin. Ihan joutui pohtimaan, mitä toivon uudelta seuralta:
- toimivia treenipuitteita kesät talvet, halli talveksi ja toimiva ulkokenttä kesäksi
- viikkotreenejä sopivine kouluttajineen
- nykyaikaista ja turvallista estekalustoa
- riittävän lyhyttä matkaa harjoittelupaikoille
- hyvää yhteishenkeä ja yhdessä tekemisen tunnetta
- seura, jossa tehdään lajia ihan tosissaan, mutta ei vakavasti

Mitä seura saa ottaessaan tämän rytmiryhmän jäsenistöönsä:
- jäsenmaksut ajallaan
- innostuneen ja äänekkään agilitynharrastajan kera parin kilpailevan koiran
- kaikkeen osallistuvan 
- kisäjärjestelyissä tulospalveluun perehtyneen 
- kouluttamisesta kiinnostuneen

Mutta ensin se kuntotarkastus. Vallan reipasta viikkoa. Kotona odottaa kuulema lunta. Jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti