keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Naperot jo kolme vuotta!

Kolme vuotta sitten Sohvi synnytti 4 hienoa poikaa, joista on tullut isoja miehiä ja jotka voivat maailmalta kantautuneiden uutisten mukaan erinomaisen hyvin. Onnea Äijät: Nero ja Nero, Basso ja Rodi.

Kuva Basson emännän Tuulan.
Pojat kirmaavat maailmalla, mutta onneksi sentään lastenlasta näkee useammin, kun Neron lapsukainen Kuje käy niin yhteislenkeillä kuin agilitykoulutuksessani.

Alkeisjatkoryhmä pääsi eilen kahden koiran voimin tekemään supermöllirataa, jossa lähtö otettiin lentävänä lähtönä, takaakierron kautta. Hienoja lähtöjä ja nopeita koiria. Putket sujuivat niin suorina kuin mutkaputkina. Putken jälkeen koirat katsoivat ohjaajaa, ja lukittautuivat vielä helposti jalkoihin ja jos ohjaaja teki pienen mutkan väistääkseen seuraavaa siivekettä, niin koirat kipittivät perässä ohittaen hypyn. Targetpalkalla oikaistiin koiria ja pyydettiin ohjaajia juoksemaan suoraan :) Lisäksi meillä oli teemoina niin ohjaajien lämmittelysarjoja (Ville Liukan innoittamina vedettiin mittarimatoina) kuin koirien lämmittelyliiikkeitä (pyörittelyitä, taivutteluita, retuutusleikkejä, kaseja siivekkeillä). Keppejä työstettiin nyt kokopitkinä verkoilla ja tiheillä targeteilla. Hyvin sujui. Ja vielä kerrattiin on-off asennon harjoittelu. Nyt vain kotiläksyjä huhkimaan. Go kurssilaiset go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti