lauantai 30. heinäkuuta 2011

Porvoon Ryhmis

Söhveli kävi Porvoon ryhmänäyttelyssä Kasvattajan luotsaamana. Hyvin meni, vaikka pitkä nurmikko ja epätasainen alusta sai koirat upoksiin ja ajoittain kulkemaan laukaten ja hypähdellen. Lisäksi minun olisi pitänyt olla piilossa, kun koira kuikuili ajoittain, että missämissä Mami.

Sohvin arvio (tuomarina Maija Mäkinen):

Feminiininen juniori, jolla hyvät rungin mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula, lupaava eturinta. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä häntä. Polvikulma voisi olla hieman parempi. Liikkuu hyvin edestä, mutta epävakaat takaliikkeet ja liike jää herkästi rungon alle. Hyvä turkki. Voisi olla ryhdikkäämpi liikkeessä. Miellytävä käytös. ERI-1.

Kasvattaja Tarun päivän kruunasi ihanan Ellan (Braintwister Qeenah Runoo) kolmas serti ja valioituminen. Lisäksi samalla teltalla majailivat topakat Pojat Roope (Prankster's Royal Ruff) jaTurbo (Prankster's Quba) sekä ihana vauva-Unna (Prankster's Undine) ja Leluliini (Prankster's Orla). Kiitos kaikille rennosta (huomhuom!!) seurasta. Tällä porukalla näyttelyahdistuskohdistus jäi ihan kokematta =)






Ja loppuun ansaitusti kuvat upouudesta Suomen muotovaliosta: ihana-Ella. Onnea Tarulle hurrrjasti!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti