keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Suunnitelma poikineen

Erään maha kasvaa ja ensi viikosta odotellaan lähtöä synnärille.

Maailman söpöin Ilve ja 6 wk maha, kuva Hanna Degerman
Fb tarjoaa juuri nyt paljon pentuilua, kaikille tuntuu saapuneen oma pallero kotiin. Ja on niin söpöä ja auvoista, naksuttimet laulavat ja koirat käyvät reippaasti tutustumassa uusiin paikkoihin. Perheen muut koirat leikittävät nätisti ja kaikki on niin ihanata. Kuumeisena, utuisen ihanuushattaran keskellä pieniä muistikuvia vähän toisenlaisesta elosta yrittää pilkahdella.

Onneksi somevirrasta on luettu myös seuraavat viestit: "Aamuvirkku pentu, nukuttaa...", "Pentu käy vanhemman koiran hermoille!", "Kädet naarmuilla ja huppari revittynä", "Rynnii ovista", "Sisäsiisteys ottanut takapakkia", "Roikkuu hihnassa". Aaah, jottei reaalimaailma katoaisi. Onneksi mies ei tässä yhteydesä kärsi minkäänsortin miesflunssasta, vaan muistaa järkähtämättömästi muistuttaa pentuelon totuudesta, jos alan leijumaan.

Ärriereillä kaikki hyvin. Tukkakin, kun käytiin parturissa (kiitos salonki Tarja). Hallilla on käyty pari kertaa viikossa höntsäämässä. Ohjaajan kisamotivaatio on ottanut ritolat, en löydä sitä mistään eikä lisenssiäkään ole lunastettu. Mutta onneksi harjoittelu kuitenkin on kivaa, tässä mein tämänpäivän pläni Poon kanssa, esteet 1-11- ja 13-22 (puomia en yksin saa siirrettyä). Sohvi jumppaa (tasapainotyynyt, peruutukset, temput) ja pääsee tekemään pätkiä, ettei murjota.Kevään koulutusryhmät ovat käynnistyneet, uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Ihania pentusia pomppii sielläkin. Jangsterit tutustuvat pussiin, opettelevat etenemään etupalkalle, kiertämään kohteita ja 2on-2offin kotitehtäviä. Rataatekevät testaavat serpentiiniä, keppikulmia, takaakiertoa ja takaaleikkausta radalla.


Ja halliSM-kisatkin tulee nähtyä, kun ilmoittauduin tulospalveluvahvuuteen. Kiva päästä katsomaan, kun osaavat menee eikä meinaa.

Kesälomien suunnittelu aloitettu. Pentupentua varten varattu eka hotellireissu keväälle, perinteisesti Vierumäelle. Mökkireissuja suunnitellaan iloiseen Itä-Suomeen sekä tunturiin. Mutta ennen kuin ollaan siellä, niin nautitaan lumesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti