keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesäistä touhuilua

Uusia uimapaikkoja on skannailtu lähistöltä. Suositusten perusteella pinkaistiin kirkasvetiselle Sääksjärvelle, joka osoittautui lähdepohjaisena järvenä upeaksi paikaksi. Ensin väisteltiin yleiset uimarannat ja kurssikeskukset, jonka jälkeen päädyttiin pieneen poukamaan, jossa ilo irti.


Sohvi kahlaa


Sohvi


Poppari


Sohvi ei ui leikatulla polvella, mutta kahlaa. Uiminenhan ei vielä ole kuntoutuksessakaan mukana, joten parempi näin tässä vaiheessa. Ilm vasta ensi talvena päästää uimaan osana treeniä. Poppari kahlaa, lutaa ja ui sitten senkin edestä, ja hakee keppiä.


Viikonloppuna ajaasurautettiin Tahkolle kannustamaan miestä maastopyöräkisoihin. Tässä tytöt tekevät omaa osuuttaan taiukopaikalla 33km kohdalla. Hienosti ajoi maaliin hyväkuntoisena, pyörä ja mies ehjänä. 9. kerran tuomalla varmuudella.




Vähän satelikin, niin oli vallan passelia seurata agilityn MM-karsintoja livestreamilta sohvalta.




Sit me lenkkeiltiin ja uitiin, sellaista ihan parasta mökkimeininkiä.




Seuraavaksi lähdetään kuskaamaan rotumestaruuspystiä Teivoon, ja mielellään se jo lahjoitetaan seuraavalle agilityhirmulle. Kaksi vuotta se on nyt meillä ollut, kerran kummallakin tytsyllä. Poo juoksee viikonloppuna openin epävirallisen radan sekä joukkueviestissä. Sitten me voitaisiin pitää vähän kesätaukoa. Syksyllä treenit jatkuvat Liukan Villen ja ehkä vähän Maijunkin johdolla, ja suunnitelmissa on cairnien agilitypäivät ja ehkä muutamat kisastartitkin... En ole omasta kisamotivaatiostani vielä ihan varma, joko menään täysillä tai sitten voidaan jättää kisat pois ja mennä leppoisalla harrastemoodilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti