keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pipo on pop

Ihanaa, kun säät suosii. Syksyn väritkin alkavat nousta. Pimeät illat tarkoittavat kynttilöitä ja takkaa. Toki myös pitäisi noita heijastimia alkaa virittelemään vähän joka ulkoilurotsiin. Teepannu on kaivettu esiin. Kalenterit täytetty harrastuksilla. Työrintamallakin odotettavissa ehkä jotain uutta, pitäkääpä sille peukkua...

Pirteitä aamuja, pipoja, hanskoja ja villasukkia. Lämmön kun taas pitkästä aikaa voi säädellä vaatteilla. Hippasen täytyy vain kiinnittää enemmän huomiota koirien lämppäämiseen ja lämpimänä pysymiseen treeneissä. Sisäkausi alkaakin tällä ja ensi viikolla.

Tänään viimeiset ulkotreenit molemmilla karvakorvailla. Lämppälenkillä satoi pieniä rakeita, ensin luulin, että lunta :)

Ensin Pompun koulutus, jossa työnalla tällaista:


Alku meni ihan kivasti, kääntyikin suht hyvin nelosella, muuri bueno kuin myös takaakierto. Toi sivuirtoaminen kankeaa, kun ei vielä hae ja irtoa esteille. Kepeillä verkot, ok. Putkia ei voinut täysin jättää ohjaamatta, muuten kirmaa vierestä perääni. Koutsin mukaan ohjaava käsi meinää jäädä roikkumaan taakse, koiraan pain, kun pitäisi suunnata enemmän sitä seuraavaa estettä kohden. Irtoamisharjoituksia pitää lisäillä.


Sohvin kanssa käytiin ensimmäistä kertaa näyttäytymässä Heidin kouluttamassa talviryhmässä. Siellä kaudenpäättäjäisten kunniaksi kisamaista rataa. Esteet numeroitiin ja 5 min aikaa tutustua rataan.Huih, ei ihan helpoin aloitus. Aika rennosti kuitenkin matkaan. Muutamissa kohdissa onnistuttiin, muutamissa ei. Tokalle kiekalle saatiin jo Heidin opit matkaan, ja heti meni sujuvammin. Sohvi oli oikein pätevä tänään, ohjaajalle riitti petrattavaa. Kivantuntuinen ryhmä ja Heidi on superkoutsi, joten olen tosi tyytyväinen, että päästiin tähän ryhmään talveksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti