torstai 26. syyskuuta 2013

Aromipesä

Johan siitä oli kolme viikkoa kulunut, kun viimeksi juniorin pesin. No, tänään päästiin taas kaksinkertaiselle shampoopesulle. Hemmetin ipana kruunasi metsälenkin Sirpan ja Ellin kanssa lisäämällä muutaman aromikkaan lisäraidan turkkiinsa.

Pomppu onnistui muutenkin sähläämään ja säätämään ihan kiitettävästi. Kävi nostattamassa pari isompaa lintua täyttömäellä, jonka jälkeen katosi näköpiiristä, ei tullut huhuiluista huolimatta, joten pakko oli kääntyä tarkastamaan tilanne. Ei tyypillisesti todellakaan jää muusta porukasta. Seurasin Sohvia,  joka nopsasti paikallisti junnun alarinteestä, jossa  häntä viuhtoen tapitti suuntaamme, muttei tullut kutsusta huolimatta. Oli jäänyt huomioliivistään napakasti kiinni isoon betonimöykkyyn eikä jaksanut raahata riippaa perässään. Voi touhotoope sentään. Loppulenkistä sitten vielä tuo aromipesäosio. Eikun pyykkituvalle.

Mutta nyt on Ilolan maastot tsekattu ja planattu sunnuntain yhteislenkille pätkä, josta uskon selviäväni eksyttämättä koko seuruetta. Kumpparit voi olla hyvä vaihtoehto tuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti