tiistai 12. heinäkuuta 2016

Agirotu 2016

Sunnuntaina aamusta kellon pärähtäessä viideltä soimaan, hihittelin hullujen harrastuksille. Kahvia pannullinen koneeseen, auton pakkaus ja Popparin kanssa kohti Teivoa. Käynnistymässä Agirodun 2016 epävirallinen osuus, openin kisa, jossa jaetaan cairnien rotumestaruus sekä yleensä hullunhauska joukkuerata.



Rataantutustuminen (1 min) oli aavistuksen lyhyt, varsinkin kun rata oli tietysti rakennettu aavistuksen eri tavalla kuin mitä oli harjoiteltu. Lisäksi ratapohjan nurmi oli älyttömän kuoppainen, erityisesti kepeillä kuopat olivat huomattavat ja moni koira sekosikin siellä rytmissä pudotessaan kesken kaiken kuoppaan. Päätin ottaa kepit ihan super varovasti etten loukkaisi koiraa.


Alku kannustettiin muut cairnit Viivi, Vauhti ja Kitri maaliin. Ja sitten starttiin Poppiksen kanssa. Pelasin aika varman päälle ja virheettä kirmattiin maaliin.


Video


Hyvä PimpeliPom, tällä suoritteella kannoimme rotumestaruuspoksun takaisin kotiin. Perusrata riitti kokonaiskilpailussa 10. sijaan, joten pääsimme palkintojenjakoon, hih.






Tällä kertaa radat eivät todellakaan menneet päällekäin, kun joukkuerataa odoteltiin kepeät 5 tuntia. Onneksi oli ihan parasta seuraa, jolla teltta. Iso kiitos Tiia ja Sanna ja Kaarina, olette mahtavaa agilityseuraa!


Joukkuerata (KIL, mini) oli toistaiseksi agirotuhistoriani mukavin ja menevin rata, jota oli kiva rallattaa.


Joukkueella oli mahtava rokrok-asenne ja kaikki tekivät mainioita suorituksia. Nopeita koirakoita! Tuloksilla ei juhlittu, mutta muuten kyllä tuuleteltiin. Popparille ahnehdin puomin alastulolta femman, mikä tietää meille on off -sulkeisia. Mitään videoita siinä ehditty ottamaan, mutta sentään  joukkuepotretti.


Viivi, Poppis, Kitri ja Vauhti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti