tiistai 4. helmikuuta 2014

Terve 1-vuotias keho

Sohvi osteopoitiin Maarella tänään ja kuten uskalsin hieman otaksua ja toivoa, niin perusterve koira sieltä todettiin luita ja ytimiä myöten. Sain myös sapiskaa, kun moitiskelin mamsellin aavistuksen kasvanutta painoa vaa'an lukemiin perustuen. No, eihän sitä tietysti pelkästään vaakaan voi tuijottaa. Onhan tuo vahvistunut varmaan muutenkin. Mutta silti väitän, että muutama sata grammaa voisi olla varaa keventyä. Keräsi ne nopeasti kovien pakkasten ja kevyempien lenkkien aikana. Ja ainahan voidaan syyttää vaikka meidän kokkia, jonka uskollinen assari Sohvi on....

Hoitojen keskellä Maare kysyi, että paljonko Sohvi olikaan vanha (kohta 4), johon totesi, että pelkän käsituntuman perusteella voisi arvioida koiran iäksi noin 1-vuotta. Eipä enempää perustellut, mutta totesi hämmentyneelle ilmeelleni, että se on vaan hyvä se.

Poppista ei enää jännittänyt ollenkaan, vaan pussaili ja hääräili siihen malliin, että jouduin pyytämään sen pois hoitoa häiritsemästä. Oman lyhyen hoitonsa makaili kiltisti paikoillaan. Ei huomiotavia löydöksiä sieltäkään.

Seuraava käynti joskus keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti