tiistai 8. lokakuuta 2013

Pomppu sai palkinnon

Kyllä nyt blogi ylpeänä esittelee pikku-Poppiksen ihkaensimmäisen agipalkinnon, joka pokattiin halliharkkojen ensimmäiseltä kokeenomaiselta 16 esteen radalta. Nollarata taisi tulla ekalla kiekalla, toisella putosi muurin palikka, kun olin ohjauksessa jäljessä.

Kiitos erireilulle koutsille Gabille yllätyspalkinnosta :)



Pompun talviryhmä on iso, mutta mukavanoloinen. Niin paljon taitavia koiria, että ihan saadaan Popparin kanssa tehdä täysi päivätyö, että pysytään muiden mukana. Kisanomaisen harjoituksen osana totuteltiin pilliin lähtöluvan antajana. Pompulla pää pyöri ja kovasti kuulosteli pilliä, mutta malttoi pysyä startissa. Kakkoselle otin pakkovalssin, jonka Heidiltä opin ja uskalsin (haa!). Kuudennelta putkelta otin niistolla, mikä toimi sekin, joskin olin siinä koko ajan myöhässä. Väitän, että tänään näin ensimmäistä kertaa, että junnu osasi korjata huonoja ohjauksiani.

Sohvi kävi tänään Maarella osteopatiassa, lantio oli parempi kuin viimeksi ja koira reagoi hoitoon hyvin. Pomppu koplattiin läpi vain käsittelyyn totuttelun vuoksi. Molemmat koirat olivat jälleen ihmeen rauhallisia tuolla hoitotilassa. Loppuun kun juteltiin, niin molemmat vain pötköttivät luomi lurpallaan.  Nyt on taas koiran määräaikaishuolto tehty.

1 kommentti: