lauantai 25. tammikuuta 2014

Lämmintä pakkasta

Toppasin itseni ja koirat aamutuimaan totuttuun tapaan, joten oli iloinen yllätys huomata, että pakkanen oli laskenut. Seitsemän pakkasastetta oli jotenkin mahdottoman jees ja lämmintä :D Lämmittelylenkki venähti heti pidemmäksi, joten taas tulin vähän myöhässä hallille, sorry muu tiimi.

Harjoitteena rata, jossa pääsi jaakottamaan.



Pidettiin lyhyt rataantutustuminen ja videoitiin kaikilta kaksi suoritetta. Kaikilta löytyi kovasti hyvää ja myös mukavasti parannettavaa :) Sohvin jaakotuksen tulee olla ajoissa ja oikein, muuten hyppää suoraan. Liukasteli putkissa, mutta ei antanut häiritä. Väärät putkenpäät olen onnistunut ohittamaan nyt vastakädellä, joka toimii meillä parhaiten.



Ehdin loppuun käydä Popparin kanssa ohjureita ihmettelemässä, ei taas yhtään alkuun muistanut. Lisäksi tein sen kanssa saman radan, mutta palkkasin kaikki putket. Mahdottoman hyvin teki, hyvä pikkarainen! Jäähkälenkkikin venyi mukavaan tuntiin ja melkein oltiin eksyksissä.

Kävin Murren murkinassa syntymäpäiväkahvilla ja hankin vihdoin sen hiihto/juoksu/vaellus- vyön, jota olen pitkään miettinyt. Nyt viimein alessa. Kansallispuistojen vaellukset voivat keväällä alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti