sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sunnuntaina nukutaan pitkään

Tuolla otsakkeella on lohduttautunut koko viikon. Kun on joka aamu herännyt klo 05-06, niin pitkään nukuttu aamu on niin ylellisyyttä. Nukuin 10 tuntia, kerran kävin Sohvia kurkkaamassa, kun tassutteli aamuyöllä ja vaihtoi nukkumapaikkaa viileämpään.

Potilas voi sinänsä hyvin, mutta ei kyllä mielellään liiku. Haava on siisti ja koira syö ja juo sekä tekee tarpeensa normaalisti, joten lepäillään rauhassa ja edetään koiran tahtiin.

Pompulalle on saanut keksiä sitten sitäkin enemmän tekemistä. Eilen tarvottiin pitkä metsälenkki ja tänään pyysin lenkkiseuraksi vielä Minnan ja Pipsan, että sai tyttelit päästellä sielunsa kyllyydestä.
Kaikkia kotitehtäviä ollaan tehty ahkerasti ja nyt aloitettu keinuharkat keinulevyllä (mainio levy Treenikavereiden Siniltä lainassa). Matolla keinuttelee ongelmitta, mutta kovalla lattialla pauke sai aikaan jo varovaisemman lähestymisen levylle. Viimeisellä pätkällä takaakiertoja.



Ja oma flunssa on lähes selätetty tai ainakin pyritty siirtämään miehelle :) Seuraavaksi lähdemme vielä tarpomaan lumikenkälenkin. Ensi viikolla on taas kalenterit täynnä menoa ja meininkiä, joten voi taas unohtaa ne liiat nukkumiset ;)

Nyt illalla Sohvi halusi ensimmäistä kertaa leikkiä Popparin kanssa. Edistymistä ilmassa, vaikkakin nyt niitä vasta saakin vahtia.  Työpäiviksi eristetään koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti