keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Talvesta kesään

Lämmin ja aurinkoinen päivä sopi hyvin talvikauden viimeiselle agitreenille. Rata oli nopsasti improttu ja sisälsi reilu 20 estettä, muutaman takaakierron ja valssin. Keskityin rauhoitamaan omaa ohjaustani ja pyrin pitämään katsekontaktin koiraan koko ajan. Vaikeimmissa paikoissa oma sijoittuminen oli ajoittain surkeaa ja jouduin tekemään melkoisia korjausliikkeitä, että sain koiran ohjattua oikealle esteelle. Muutamat keppifiblut ja yksi harvinaisempi putkikielto (jäi tuijottamaan keppien targettia, jos sinne kuitenkin jäi jotain?!), mutta muuten aika kivaa menoa ja meininkiä. Takaakierrot suht sujuvat. Lisäksi tykkäsin vauhdista, joka onkin ollut valeraskauden myötä kadoksissa.

Pompula ihmetteli kiltisti treenit häkissä & Suvin sylivauvana. Ja tietysti riemuitsi yhteislenkillä.

Lenkin loppuun iski haikeus, kun ryhmä nyt, ainakin hetkeksi, hajoaa. Osa jatkaa kesätreeneissä ja toivottavasti syksyllä saadaan taas koko joukko kasaan. Hieno porukka, kiitos Minttu, Sanna, Linda ja Suvi sekä Mia & koirulit. Kanssanne on vaan niin fiilistä treenata.

Nyt istun onnesta soikeana kotona, napsuttelen konetta sohvalla, Poppis nukahti syliini ja Sohvi lepuuttelee jaloissani. Ehkä noista työreissuista on just se hyöty, että tietää missä on parasta kaikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti