torstai 15. joulukuuta 2011

Kaunis harmaa

Livahdin töistä nippanappa valoisaan aikaan, ja suuntasimme "pentulaatikon" ääreltä metsälenkille. Kumikoirasta vierotettu Söhveli oli tänään päättänyt vielä ruveta sijaisemoksi lapaselleni. Oli aika veikeä näky, mutta yritin hienotunteisesti olla nauramatta :))

Metsässä koira sai muuta ajateltavaa ja juoksenteli vapaana ihan entiseen malliin. Sateeseenkin oli tullut juuri lenkinmittainen tauko ja metsässä oli ihana kävellä. Nyt kun kaikki valittaa pimeyttä ja harmautta, niin kannattaa suunnata valoisalla ajalla metsään, siellä ei todellakaan ole likaisenharmaata, vaan syvänvihreää ja -ruskeaa ja harmaakin on hienoa helmen- ja hopeanharmaata. Työpaikan puheensorinan jäljiltä oli ihanan hiljaista. Kumisaappailla lätäköt eivät haitanneet eikä vastaantulijoita juuri näkynyt.

Mutta nyt on koira kuivattu ja ruokittu, ulkona on pilkkopimeää ja alkoi sopivasti satamaan, joten nyt me suunnataan autotalliin penkomaan joulukoristeita. Postissa olisi tilattuna lisää lyhtyjä pihalle, mutta sinne ei taida tänään kannattaa mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti