perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hotellielämää

Terveiset Vierumäeltä, jossa vietämme viikonlopun kaikenlaisen ulkoilun ja liikunan parissa. Hiihtoladulle ja illallisravintolaan koiraa ei saa otettua mukaan, mutta muuten Söhveli kulkee kaikkialla mukana.




Edit. Nyt tuli paha mieli. Kuultiin iltapäivällä ison koiran haukkuvan farmariautossa hotlan pihalla. Autossa on tummennetut lasit, joten itse koiraa ei näkynyt. Ajattelin, että ihmisväki tsekkaa sisään ja purkaaa tavaroita. Nyt iltalenkillä havaittiin, että sama auto on ajettu hotellin taakse parkkiin ja koiraparka oli jätetty sinne autoon mitä ilmeisimmin koko yöksi! Kävin ilmoittamasta asiasta respaan, ja sovittiin, etä seurataan tilannetta. Jos koira on siellä vielä illallisen jälkeen, niin respa lupasi rekkarin perusteella selvittää henkilön ja selvitellä asiaa. Varmasti koira selviää nykyisestä yölämpötilasta, mutta menettely tuntuu ihan idoottimaiselta. Miksi ei ota koiraa hotelliin? Miksi otti koiran mukaan? Miksi ylipäänsä hankki koiran? Noo, ehkä asiaan saadaan vähemmän dramaattinen selitys, mutta nyppii silti.

EditinEdit. Koira haettiin loppuenlopuksi yöksi pois autosta koiran vietettyä siellä koko illan yksin. Jos olisin henkoht tavannut kyseisen seurueen, niin olisin sanonut muutaman valitun sanasen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti