torstai 26. elokuuta 2010

Kolotusta

Meillä vaihtui eilinen tehosterokotus silmätulehduksen hoitoon. Edellinen tulehdus oli muilta osin voitettu, mutta silmäripsen talirauhanen oli edelleen tulehtunut, mikä aiheutti yläluomen turvotuksen. Nyt saatiin uudet tipat ja varmuudeksi syötävä antibioottihoitokin. Piilottelen antibioottitabletit huolellisesti juuston tai jauhelihan sisään. Tänä aamuna tabletti kuitenkin tippui herkun välistä, mutta koira loppasi sen lattialta muina miehinä kitusiinsa. Hyvähyvä. Rokotukset päätettiin ottaa vasta, kun tulehdus saadaan hoidettua.

Sitten meillä on ollut vähän epämääräisiä vatsavaivoja: Sohvi paastosi yllättäen mökkiviikon jälkeisen sunnuntain ja oksensi su-ma välisenä yönä tyhjää vatsaansa (keltaista vaahtoa) ja sulamattomia possun korvan palasia (ne menikin sitten pannaan toistaiseksi). Nyt koira kuitenkin syö, juo ja tekee tarpeensa normaalisti ja on pirteä, joten eläinlääkäri ei nähnyt tässä vaiheessa lisätutkimuksia tarpeellisina. Emäntä on tietysti ollut huolesta harmaana :( 

Toivomme pikkuisen kuntoutuvan pian ja olemme elelleet rauhallista kotielämää. Tosin rauhallisuus tarkoittaa myös sitä, että pennun energia purkautuu yltiöpäisiin pentuhepuleihin. Hyvät hyssykät sentään sitä vauhtia! Sen näkee jo korvien asennosta, että nyt lähtee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti