maanantai 12. heinäkuuta 2010

Manikyyri

Tänään Sohvilla oli manikyyri. Emäntä odotti ensin kärsivällisesti sitä hetkeä päivästä, että terrierineito alkoi väsymään. Sitten kasvattajalta saadut kanien kynsisakset esiin ja pieniä herkkupaloja palkaksi. Tassu kerrallaan kynnet napsittiin ja takakannuksetkin muistettiin. Uskalsin tosin leikata vain hyvinhyvin vähän. Mutta pidetään leikkausväli tiheänä, niin kynnet pysyy riittävän lyhyinä ja toimenpiteeseen muodostuu rutiini.













Muita uusia opeteltavia asioita on seisominen niin lattialla kuin pöydällä (menee lattialla jo kohtuullisesti, pöydällä tömäyttää helposti pyrstön alas) ja hampaiden katsominen (tämä vaatii harjoittelua, sillä alkaa välittömästi leikkimään ja tavoittelee sormia).

Täällä odotetaan jo viileämpää säätä, että pystyttäisiin paremmin seikkailemaan. Muun muassa tutustumiset julkisiin kulkuneuvoihin on unohdettu näin kuumalla. Autoajeluista ilmastoiduilla autolla sen sijaan tuntuu nauttivan kaikki. Samoin talomme viileät kellari- ja saunatilat on tutkittu tarkkaan. Suihkukaan ei enää pelottanut, kun käytiin viilentämässä tassuja.

MM-fudis loppui eilen. Meidän oma pelaaja jatkaa kuitenkin treenejään. Kuvan säkkituoli madalletaan öisin, koska olen kertaalleen herätessäni löytänyt terrierin kiivenneenä sen korkeimmalle kohdalle katsomasta itseään peilistä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti