tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tahko MTB 2015

Perinteinen Tahkon maastopyöräilyviikonloppu takana. Mökissä neljä ihmistä ja neljä koiraa sulassa sopuisuudessaan. Jotkut ajoivat maastopyörää, toiset pidempään ja toiset lyhyemmin, kaikki lenkkeilivät ja uivat sekä saunoivat, seurustelivat ja leikkivät. Kotiin palasi aika onnellisen väsynyttä porukkaa. Punkit uhkasivat Bravectoa, ja niitä poistettiin niin koirista kuin ihmisestä...

Ja olisihan se pitänyt arvata, että kun meikäläinen viettää kesän ensimmäistä lomapäivää, niin helleraja paukkuu, buu.


Lähtöhulinaa. Yli 2000 maastopyöräilijää.


Tahkolahdella.




Tahkovuorella.

Poo ylämäkitreenaa.



Huilitauko.
 
Kotimatkalla tauolla kahlailtiin Vihantasalmella.


Emäntänsä on jo vähän kesälomamoodissa treenailujen suhteen, mutta yrittää ryhdistäytyä. Ensi viikonloppuna vielä hupailut Agirodussa, muutamat heinäkuun helletreenit ja sitten vetäydymme fyssarin kautta kesälomalle ja tunturiin.

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Keskenämme

Juhannukseen osunut yhteislenkki tehtiin tällä kertaa omalla porukalla.




On me oltu koko ajan pihalla (ihmiset leikkasivat orapihlaja-aitaa päiväkaupalla ja koirat kaivoivat kuoppia). Eilen Poon vika rally, ja yhteenvetona voidaan sanoa, että koira tykkäsi, ohjaajansa ei taaskaan innostunut. Lupaan yrittää opettaa noille perusasennon uudestaan ja kunnolla. Lupasinmitälupasin....

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Yhteislenkki su 21.6. klo 13

Huomenna su 21.6. yhteislenkkeillään klo 13 alkaen Sipoon/Helsingin koirametsällä. Unohdin ilmota tästä aiemmin, mutta sinne siis suuntaamme.... Kesän loput lenkit yritän tiedottaa VÄHÄN aiemmin ;)

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Huikia lopetus

Tehiskausi on pulkassa. Se päättyi Jennan treeneihin, vauhdikkaaseen rataan, joka sujui helpohkosti. Jennan ohjeilla vielä helpommin. Ensin pätkissä homma kasaan ja tokalla kiekalla koko rata rallatellen läpi. Sohvi oli niin hieno. Tehiskaverit toivat herkkuja. Aurinko paistoi eikä ollut yhtään kuuma. Poo rallatteli viereisellä kentällä. Ihan mahtia.


Muistipaikalle:
  • persjättö 7-8
  • poispäinkääntö 9-10
  • japanilainen 13-14
  • persjättö 19-20
  • plussaa viimein nopeutuneille alasmenokontakteille
  • radan ulkopuolelta: riskibisnes: keinulle otettu pysäytyskontakti, hyppääminen loppunut kokonaan, toimiiko kisaradoilla jää nähtäväksi...
  • Poo alkaa olla aika kiva kepeillä
  • ei miinuksia

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Hyvän lauantain resepti

Näillä pitäisi onnistua:

  • Lempeässä kesäsäässä aamuagilityt omien kanssa. Vauvakeinulla muistuttelemassa, putkijarrua, keppejä ja rengasta takaaleikkauksella. 
  • Kouluttamassa neljää agiuraansa aloittelevaa cairnia. Huikeita nappuloita. Poo pääsi demoamaan, ja oli ihan liekeissä.
  • Lounas rakkaan puoliskonsa kanssa. Ja onnenpotku Tampereen kisoihin suunnanneelle.
  • Iltapäivä tallilla, reilu tunti maastossa uusilla reiteillä. Mäkäräiset olivat nakertaneet poloista. Hyönteiskarkoite tuntui toimivan, mutta päähän en ilkeä sitä laittaa. Huppu harkintaan. Jutustelua mukavien tallilaisten kanssa. 
  • Nyt illalla miehen valmistelema lasagne uunissa, koirat rallaa pihalla, lastensairaalan tukikonsertti taustalla. 

Sen sijaan tätä ei kannata maustaa korvasäryllä. WTF, mistähän se tohon pomppas. Kaivoin jo penisilliinit esiin, mutta jos vaikka särkylääkkeellä kokeilis huomiseen...

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Sliipattu kesälook

Koirat kävivät kampaajalla. Olivat komentaneet Simo-snautseria, ja Mamselli jopa pienessä mielenhäiriössä leikkinyt sen kanssa. Nyt on kevyet kesätukat. Kiitos kampaamo Tarja & Minttu.

Lauantaina todettiin kesä alkaneeksi, kun aamusta treffattiin Minnan kanssa agikentällä ja vedettiin aurinkoiset aamutreenit keskenämme. Teemalla päällejuoksut. Loppujäähdyttylenkki ja kotiin sai viedä kaksi tasarahaa, jotka mönkivät pihalle jatkamaan automatkan uniaan.

Kiirudin tekemään viimeisiä hankintoja huomiseen muuttokuljetukseen liittyen. Tallilla päätettiin Knapperin aika samoilla merkeillä kuin se aikoinaan alkoi. Käytiin maastossa Heidin ja Chipin kanssa. Silloin kahlattiin lumessa nyt voikukissa. Haikeaa, niin kovin haikeaa luopua heistä.

Eilen yhteislenkillä oli pieni, mutta vauhdikas porukka. Poppari veti hepskuja pitkin pöpelikköä. Ja tietty plutattiin niin ojassa kuin mudassa. Ja taas kotiin kannettiin pari onnellisen väsynyttä koiraa, nyt tosin suihkun kautta.